30 Ocak 2010 Cumartesi

BİR YASTIKTA KOCASINLAR!!!!-1-

Bir yastıkta kocasınlar lafı ne kadar eskide kaldı değil mi?Tıpkı belirttiği eylem gibi kocadı bu deyiş de..Hatta o kadar kocadı ki,Artık evlenme ve boşanma bir arada oluyor.Gözünüzün önüne getirebiliyor musunuz?Masanın bir yanında nikah memuru diğer yanında boşanma hakimi....Bir tarafta evlen öbür tarafta boşan.
Bir gün sabah programlarına takıldı gözüm,hangi kanalı açsam eşlerden şüphelenmeli mi,cep telefonları karıştırılmalı mı,yoksa dinlemeye mi almalı???

Eşlerin birbirlerini aldatmaları kadar can acıtıcı,yüreğini taa derinden acıtacak bir şey olamaz belki,ancak bir aileyi bu kadar içten sarsıp dengeleri bozacak hele birde çocuk varsa ortalığı bu denli kasıp kavuracak neden ne/neler olabilir?

Bana göre bu denli sarsıcı olumsuzlukların başlangıcı bir yastık!Daha büyüklerimiz bilir eskiler uzun tek tarafı ya da iki tarafı saten başlıklı kaneviçe işlemeli yastıklar kullanırlardı.Zaten bana göre BİR YASTIKTA KOCASINLAR lafıda buradan geliyor.

Şimdi herkesin kendi yastığı var birbirimize kızıp küstüğümüzde dahada kendimize çekip aradaki mesafeyi açmaya yarayan.

Her odada televizyonumuz var çil yavrusu gibi odalara dağılmamızı sağlayan..Bizi gerçek hayattan koparıp içlerine hapseden dizilerimiz,magazin programlarımız…Ve artık biz sadece susarız o konuşur biz dinleriz.Hemde birbirimizi hiç dinlemediğimiz gibi onu dinler işin ilginç yanı birbirimizi anlamadığımız kadar onu anlarız………Birbirimize göstermediğimiz saygıyı bile sadece ve sadece ona gösteririz.


Ya evliliğimize olan saygımız,kendimize olan saygımız,eşimize olan saygımız,o dünyalar kadar güzel olan çocuğumuza saygımız.

Hiç yorum yok: